Equmenia Skårekyrkan

MarcusOlsson

Scout

Kalender

Lör-Sön 21-22 okt Inspirationshelg med Marcus Olson   Dagens Bibelord   Onsdagar jämna veckor kl. 18:30 Markussamtal

Vad har Jesus då med mig att göra nu?

Det är temat för helgen som vi tror kommer bli en mycket givande helg! Marcus Olson är evangelist i Equmeniakyrkan och har sin arbetsplats till stor del på krogar, gator, häktet men också i kyrkor. Marcus kommer ta oss med i flera intressanta samlingar. Vad sägs om "Kristiskt tänkande och kristen tro - går det ihop? eller Att höra Guds röst - går det att höra från himlen?

För detaljerat program klicka på länken upp till höger.

Helgen kräver ingen anmälan och det är inget inträde. Det kommer serveras fika vid flera tillfällen och vi beställer pizza i samband med det första seminariet på lördagen som vi sedan äter kl. 17:30. För fika och pizza betalar var och en.

Du missar väl inte denna helg!
Varmt välkomna!

 

 

På onsdagar jämna veckor kl. 18:30  möts vi till Markussamtal. Den som vill kan förbereda sig genom att läsa det förslagna kapitlet (se kalendern). Man kan också förbereda sig genom att läsa ett stycke i Markus runt på 90 dagar. Vi läser tillsammans när vi ses och samtalar om vad vi tror att det betydde då och framför allt vad vi tror det kan betyda för oss idag.Självklart är du lika välkommen även om du inte läst något i förväg.

Slät kopp te och kaffe finns att tillgå.

Välkommen!


 
 


 


Skårekyrkan  |  Renvallsvägen 28, 653 50 Karlstad  |  Tel: 054-53 12 81